Welkom

Beste collegae, gewaardeerde assistentie,

Welkom bij het langverwachte congres 'Orthodontie; all Ages aligned'! Het is met enthousiasme dat ik u uitnodig om deel te nemen aan dit bijzondere evenement, dat de nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van orthodontie zal belichten.

Orthodontie is een essentieel aspect van de moderne tandheelkunde, en de impact ervan strekt zich uit tot alle leeftijden. Of het nu gaat om kinderen, tieners, volwassenen of zelfs ouderen, het belang van een goed uitgelijnd gebit en een stralende glimlach kan niet genoeg worden benadrukt. Dit congres is op de agenda gezet om orthodontisten, tandartsen, assistentie, wetenschappers en andere professionals in dit vakgebied samen te brengen, om kennis te delen, inzichten te vergaren en de toekomst van orthodontie te vormen.

'Orthodontie, all Ages aligned' is een unieke gelegenheid om een diepgaande en grondige kijk te nemen op de meest recente ontwikkelingen in de orthodontische behandelingen. Tijdens dit evenement worden de nieuwste technologieën, behandelmethoden en wetenschappelijke doorbraken gepresenteerd door vooraanstaande experts uit de sector. Of het nu gaat om traditionele beugels, onzichtbare aligners, digitale orthodontie, innovatieve chirurgische ingrepen of de interactie met het restauratieve, u krijgt de kans om uw kennis te vergroten en uw vaardigheden aan te scherpen.

Maar dit congres is meer dan alleen een platform voor educatie. Het is een plek waar professionals uit het vakgebied elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en waardevolle netwerken kunnen opbouwen. Tijdens de workshops, lezingen en informele bijeenkomsten krijgt u de gelegenheid om te discussiëren, vragen te stellen en van gedachten te wisselen met uw collega's. Het delen van best practices en het creëren van synergieën is van onschatbare waarde voor de vooruitgang van de orthodontie.

Dit congres is ook bedoeld om inspiratie te bieden. Naast de wetenschappelijke en klinische aspecten van orthodontie, zullen er sprekers zijn die hun persoonlijke verhalen en succesverhalen met u delen. Door te luisteren naar hun ervaringen en uitdagingen, zult u worden aangemoedigd om uw eigen grenzen te verleggen en uw potentieel als orthodontieprofessional te realiseren.

Ik ben ervan overtuigd dat 'Orthodontie, all Ages aligned' een transformerende ervaring zal zijn, waarbij u wordt geïnspireerd, uitgedaagd en ondergedompeld in de nieuwste trends en inzichten binnen de orthodontie. Het is een kans om uw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen, uw praktijk te verbeteren en bovenal uw patiënten een betere zorg te bieden.

Gaat u ook naar de OK-dag op vrijdag 17 november? Dan nodigen wij u van harte uit voor een heerlijk diner in het restaurant! LET OP: de OK-dag op vrijdag 17 november is alleen voor OK-geregistreerde deelnemers. 

Ik kijk er enorm naar uit om u persoonlijk te verwelkomen op dit onvergetelijke congres.

Laten we samen de toekomst vormgeven!

Vriendelijke groeten,
Namens het VTvO Bestuur

Richard Suy 
Voorzitter VTvO

Team - Mondzorg Oost

Let op: dit congres vindt plaats bij Van der Valk Apeldoorn (Landgoedlaan 26) en NIET bij de Cantharel.