Welkom

We willen u van harte uitnodigen voor het VTvO congres op zaterdag 19 november 2022. Dit jaar ontmoeten we u graag in het midden van ons land, namelijk het Van der Valk Hotel Amersfoort A1. 

Het VTvO Congres heeft dit jaar als thema 'Open Blik voor Open Beet'. Binnen dit thema is er gekozen voor vijf vrouwelijke sprekers. We starten op zaterdag 19 november met de registratie en ontvangst, waarbij u welkom wordt geheten met een kopje koffie of thee en een heerlijke lekkernij. Vervolgens maken we kennis met de sprekers van de dag; Miranda van den Berkt, Lotte Meereboer, Teresa Cobo, Ayca Scapora en Simone van Dijk. 

De dag wordt - zoals u van ons gewend bent - aangekleed met voldoende pauze momenten met heerlijke smakelijke verrassingen, zodat u de mogelijkheid heeft om bij te praten met bekenden en kennis te maken met nieuwe collega’s en de aanwezige sponsoren. Meldt u aan vóór 15 oktober 2022 en profiteer van vroegboek korting! 

Gaat u ook naar de OK-dag op vrijdag 18 november? Dan nodigen wij u van harte uit voor een heerlijk diner met aansluitend een gezellige borrel in de Sixx Skybar! Er is de mogelijkheid om te overnachten. Een kamer reserveren dient u zelf te doen en kan via deze link met actiecode AMEVTVO. LET OP: de OK-dag op vrijdag 18 november is alleen voor OK-geregistreerde deelnemers. 

We hopen u van harte welkom te heten en kijken uit naar plezierige en leerzame dagen!

Vriendelijke groeten,
Namens het VTvO Bestuur

Peter Lamark
Voorzitter VTvO