website banner

Welkom​

Met veel plezier presenteren we het jaarlijkse event van de Vereniging Tandartsen voor Orthodontie!

 

Dit jaar gaan we nog een stap verder en nemen we een kijkje in de toekomst van de orthodontie. En zet je maar schrap, want er komt wat op ons af. Brace for impact!

 

In de toekomst kijken lukt nog steeds niet, maar er zijn sprekers die onze toekomst mede verkennen en zelfs vormgeven. Tot ons genoegen hebben we twee medewerkers van de Nederlandse Zorgautoriteit bereid gevonden om ons uit te leggen waarom een kostenonderzoek noodzakelijk is. Hoe de feiten nu liggen. Maar ook; Waarom is de orthodontie afgesplitst van het reguliere kostenonderzoek én is de Normatieve Arbeids Component van een praktijk-houdend orthodontist lager dan een van praktijk-houdend tandarts, met daarbij een andere indexatie?

Maar wel dezelfde F codes uit tarievenboekje moeten hanteren? Snap je het nog? 

 

Welke impact heeft het op jouw handelen en inkomen? We kunnen ze zaterdag 16 november alles vragen!

 

Daarnaast zal een zeer gewaardeerd hoogleraar Orthodontie uitleggen waarom de zorg in zijn fantastische land voorloopt op de ontwikkelingen in Nederland, wat er nu misgaat, en wat we hier direct van kunnen leren. Waar gaat hij het allemaal over hebben? Do it yourself aligners, of nog veel meer?

 

Met het thema Brace for Impact willen we samen met u de verbinding tussen de patiëntenzorg van nu en de zorg van de toekomst ontdekken. Door middel van een educatieve en intercollegiale OK dag op de vrijdag en een fantastische congres dag op de zaterdag proberen we je mee te nemen in een kleine reis naar de toekomst. 

 

We hebben weer veel bedrijven bereidt gevonden om ons alle nieuwigheden te laten zien. Het belooft een 2 daags top event te worden. Dus aanmelden maar en zet je maar alvast schrap voor de toekomst van orthodontie middels een super ervaring! Neem je ook je assistentie mee?

 

Namens het bestuur,

 

Richard Suy

Voorzitter VTvO

Locatie

Van der Valk Hotel Apeldoorn

Landgoedlaan 26

7325 AW

Apeldoorn